Värmande tack från anhöriga

Tack Janne för att du gjorde vårt sista avsked av Bengt minnesvärd.
Vi uppskattar all din hjälp före, under och efter begravningen. Inte att förglömma den goda maten du lagade åt oss alla.
Vi är väldigt nöjda med begravningen, så var även släkten. Du har ett enkelt och behagligt sätt som gjorde allt smidigare och enklare i vår svåra stund.

Kära hälsningar Ing-Marie, Annalena, Niclas och Krister

 

Tack för allt stöd och hjälp vi fått!

Kramar Malin & Cazper,  Maria & Marie 

 

 

Hej Janne
Jag vill för min och familjens räkning framföra ett jättestort tack till dig för all hjälp och stöd i samband med Kino Heinlos bortgång.
Du är så otroligt hjälpsam och vänlig och din omtanke verkligen värmer gott. Du är verkligen en proffsig person och vi önskar dig all lycka till i din fortsatta verksamhet.Och vi hoppas på att kunna stöta på dig i andra sammanhang.

Många varma hälsningar från familjen Heinlo, genom Carina Heinlo

 

 

Jan-Ola Söderblom, Begravningskonsultern AB. Vi vill tacka dig och övrig personal med en stor bukett blommor för att ni på ett föredömligt sätt tog hand om allt i samband med Gullis begravning. TACK!

Margareta och Tomas
Dagens blomma i Länstidningen 17 maj 2012

 

 

Järna Begravningsbyrå. Tack Janne för allt hjälp med pappas begravning och minnesstund och med den goda förtäringen. 

Berit
Dagens blomma i Länstidningen 22 januari 2013

 

 

Begravningskonsulterna. Stort tack till Janne och hans medhjälpare för jättefint ordnande av begravningen för våran pappa Evert. Den gick helt i hans stil, med musik spelad av Kenneth. Alla hans käraste dansbandslåtar. Nu blir det nog mycket dans i himlen. Ett mycket fint sista minne efter vår älskade pappa.

Barbro och Owe
Dagens blomma i Länstidningen 2 februari 2013

 

 

Ett varmt tack till alla er som hedrat minnet av min make Anders Karlsson.
All er omtanke med gåvor till Cancerfonden, blommor, brev, telefonsamtal och besök har värmt och stärkt mig. Ett varmt tack till släkt, vänner, grannar, arbetskamrater, Mikaelsgården och Saltå By. Tack Janne på Järna Begravningsbyrå som gjorde minnescermonin i vårt hem till ett fint minne.

Lisa Karlsson med familj.
Sorgtack i Länstidningen

 

 

Hej Janne!

Jag vill först tacka för en fint avsked till min pappa. Så fantastiskt fin och ljus gudstjänst. Du måttade precis in den känsla som jag önskat att jag skulle få när jag tog farväl av min pappa. Alla gick därifrån med samma känsla. Prästen helt underbar och en solist med en fantastisk röst. STORT TACK!

Bitte Sandholm

 

 

Vill bara tacka för den fina servicen och bemötandet vi fått.                                                      Det har varit proffsigt från första kontakten.

Tack än en gång. Tommy Anvelius 

 

 

Tack för en enastående genomförd begravningsceremoni för min mor Margit Larsson.

Onsdagen den 26 mars Överjärna kyrka!

Med varma hälsningar sonen Lars Erik Larsson